fbpx

Βασική εκπαίδευση των Social Media

€9.99 €29.90
Βασική εκπαίδευση των Social Media

* Εκπαίδευση για Διαφήμιση Στα Social Media **Θέλετε να αυξήσετε τον αριθμό των Followers στα Social Media γρήγορα, στα 5000s, 10000S, 20.000 ή 30.000s; ή περισσότερο?

Δημιουργήστε και ισχυρή και επαγγελματική παρουσία στα Social Media τα οποία θα σε βοηθήσουν να: να αποκτήσεις το κοινό σου στα Social Media να αυξήσεις τις πωλήσεις σου, την επωνυμία της επιχείρησης σου, η την επωνυμεία σου η να γίνεις Influencer.

Στόχος του μαθήματος είναι να βοηθήσει ατομικά πρόσωπα και επιχειρήσεις να μπούνε στον χώρο του Digital Marketing δίνοντας ευκαιρίες να αναπτυχθούν σε αυτόν τον χώρο ή και να βρούνε ευκαιρίες καριέρας!

 

Τα οφέλη του Social Media Marketing!

 

Τα Social Media αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της στρατηγικής μάρκετινγκ και διαφήμιση. Οι επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο ανακαλύπτουν συνεχώς τρόπους να συμβάλουν στην επιτυχία και την ανάπτυξη της εταιρείας τους.

Audience Insights
Για κάθε επιχείρηση, το κλειδί της επιτυχίας είναι να γνωρίζει τους πελάτες της. Τα social media σάς βοηθάνε σε αυτό διότι σάς επιτρέπουν να γνωρίσετε τους πιθανούς πελάτες σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Audience Insights για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τους καταναλωτές, ώστε να ανταποκριθείτε καλύτερα στις ανάγκες τους και να τους παρέχετε τις πληροφορίες που αναζητούν.

Αύξηση δημοτικότητας
Όσους περισσότερους ακολούθους (followers) αποκτάτε, τόσο μεγαλώνει η επιρροή σας. Όσοι περισσότεροι άνθρωποι μιλούν για σας σε κοινωνικά δίκτυα, τόσο πιο έγκυρη και αξιόπιστη θα εμφανιστεί η επιχείρησή σας στους νέους χρήστες. Η αλληλεπίδραση με το Twitter θα συμβάλει περαιτέρω στη διαφήμισή σας, καθώς όλο και περισσότεροι χρήστες θα έχουν πρόσβαση στην επιχείρησή σας .

Εξυπηρέτηση Πελατών
Οι πελάτες συχνά θέλουν να είναι βέβαιοι ότι, αν έχουν κάποιο πρόβλημα, μπορούν εύκολα να εξυπηρετηθούν. Οι πελάτες που χρησιμοποιούν κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook και το Ινσταγράμ μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας άμεσα. Έτσι, αυτή η μέθοδος σάς επιτρέπει να τούς απαντήσετε δημοσίως και να δείξετε στο κοινό σας την ποιότητα της εξυπηρέτησης σας, προσθέτοντας έτσι κύρος και διαφάνεια στην επιχείρησή σας. Σύμφωνα με το Forbes, το 71% των καταναλωτών οι οποίοι λαμβάνουν μια γρήγορη απάντηση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι πιο πιθανό να συστήσουν την επιχείρηση και σε άλλους πελάτες.

Άμεση διανομή περιεχόμενου
Τα Social media διαδραματίζουν σπουδαίο ρόλο στην ταχύτητα οποιουδήποτε σχεδίου διανομής μάρκετινγκ στο web. Σήμερα, με τη βοήθεια των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, οι επιχειρήσεις μπορούν να προωθήσουν την καμπάνιά τους με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ενισχυμένη ταξινόμηση SEO
Οι απαιτήσεις SEO για την επιτυχή κατάταξη (ranking)των επιχειρήσεων στις μηχανές αναζήτησης, αλλάζουν συνεχώς . Δεν είναι αρκετό πλέον να βελτιώνετε το site σας και να ενημερώνετε τακτικά το blog σας. Η παρουσία σας στα social media αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα για τον υπολογισμό των κατατάξεων. Συνεπώς, αν θέλετε οι μηχανές αναζήτησης να σας κατατάξουν σε συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά, είναι απαραίτητο να κάνετε διαρκώς posts στα social media.

Ενισχυμένη ταξινόμηση SEO
Οι απαιτήσεις SEO για την επιτυχή κατάταξη (ranking)των επιχειρήσεων στις μηχανές αναζήτησης, αλλάζουν συνεχώς . Δεν είναι αρκετό πλέον να βελτιώνετε το site σας και να ενημερώνετε τακτικά το blog σας. Η παρουσία σας στα social media αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα για τον υπολογισμό των κατατάξεων. Συνεπώς, αν θέλετε οι μηχανές αναζήτησης να σας κατατάξουν σε συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά, είναι απαραίτητο να κάνετε διαρκώς posts στα social media.

Εξοικονόμηση χρημάτων
Επιθυμείτε να περικόψετε τις δαπάνες marketing σας; Τα κοινωνικά δίκτυα είναι ένας οικονομικά αποδοτικός τρόπος στο web να για παρουσιάσετε την επιχείρησή σας σε πιθανούς πελάτες. Το Facebook, το Ινσταγράμ, το LinkedIn και το Pinterest σας επιτρέπουν να προωθήσετε την επιχείρησή σας με μηδενικό κόστος, πέραν της προσωπικής σας δαπάνης χρόνου.
Αυτά τα μέσα προσφέρουν επίσης προηγμένες, αλλά προσιτές οικονομικά πλατφόρμες διαφήμισης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να στοχεύσετε τους πελάτες σας (targeting) βάσει δημογραφικών στοιχείων, λέξεων-κλειδιά ή βάσει ενδιαφερόντων.

Curriculum is empty
Giannis Andreou
Γιάννης Ανδρέου

Ο Γιάννης Ανδρέου έγινε επιχειρηματίας από την ηλικία των δεκαοκτώ. Από τότε έχει δημιουργήσει περισσότερες από δέκα διαφορετικές πηγές εισοδήματος.

Έχει υπάρξει επαγγελματίας στο Internet Marketing & Εκπαιδευτής για πάνω από εννέα χρόνια, με πάνω από δέκα χρόνια εμπειρία στο Affiliate Marketing, στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και στα Social Media. Το Online Marketing είναι η ειδικότητα του Γιάννη, καθώς παίρνει συνήθεις ιδέες του marketing και τις μετατρέπει σε καταπληκτικά και ισχυρά συστήματα του marketing. Μερικά από τα ταλέντα του Γιάννη περιλαμβάνουν τα εξής: Social Media Marketing, Ηλεκτρονικό Εμπόριο, Online και Offline Marketing, Ιδέες Συνδυασμού του Offline με το Online, Τοπική Δημιουργία Πελατών.

Ήταν Ηγέτης σε πάνω από πέντε διεθνείς εταιρίες. Οι τίτλοι του ήταν: Supervisor (Επόπτης), Manager (Διευθυντής), Global Manager (Παγκόσμιος Διευθυντής) κ.τλ. Πάνω από 60.000 άτομα ακολουθούν τον Γιάννη Ανδρέου στα Social Media.

Ο Γιάννης είναι ο Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής των Intmars LTD & Intmars Academy.

Ο Γιάννης έχει δημιουργήσει πάνω από δέκα πλήρη μαθήματα και πάνω από 450 εκπαιδευτικά βίντεο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, Internet Marketing και τα Social Media.

Ο Γιάννης έχει δώσει διαλέξεις σε εκατοντάδες άτομα offline.

Ασχολείται πολύ με την Αυτοβελτίωση και βοηθάει άλλους να πετύχουν στην επιχείρησή της και στη ζωή τους.

★★ Ικανότητες & Εξειδίκευση σε ★★

  • Online Marketing
  • Marketing
  • Ηλεκτρονικό Εμπόριο
  • Social Media
  • Google Adwords
  • Πωλήσεις
  • Διαφήμιση
  • Εκπαίδευση Πωλήσεων
  • Marketing

Επίσης γνωρίζει για:
Διαχείρηση του Brand μιας επιχείρησης, Facebook, Διαφημίσεις του Facebook, eBay, Amazon, Shopify, Bing, Solo Ads, Σχεδιασμός Πρότζεκτ, Διαχείρηση Πρότζεκτ, Αγορά Media, Χρηματοδότηση, Διαφήμιση Καλλιτεχνών, Market Research

★★ Ο Γιάννης έχει εκπαιδευτεί από τους πιο επιτυχημένους Εκατομμυριούχους και Δυσεκατομμυριούχους του κόσμου.

★★ Αν θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου στη ζωή, μπορώ να σου προσφέρω μια ισχυρή, συνεχώς αυξανόμενη επαγγελματική βιομηχανία. Έχεις βρει την ευκαιρία σου. Πρέπει να θυμάσαι ότι ο πλούτος πηγαίνει στα άτομα που παίρνουν αποφάσεις και όχι σε αυτούς που κάθονται στον καναπέ τους και μένουν στη περιοχή ασφαλείας τους. Αν θέλεις να πετύχεις έναν υψηλότερο στόχο, τότε πρέπει να είσαι έτοιμος να πάρεις κάποιες αποφάσεις και θυσίες. Αν είσαι έτοιμος να αλλάξεις τη ζωή σου, τότε ίσως είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις μαζί μου.

Reviews

0
0 rating
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Leave a Comment

X