fbpx

Instagram Marketing Mastery (Greek)

€99.99 €199.90
Instagram Marketing Mastery

Στόχος του μαθήματος είναι να βοηθήσει ατομικά πρόσωπα και επιχειρήσεις να μπούνε στον χώρο του Digital Marketing δίνοντας ευκαιρίες να αναπτυχθούν σε αυτόν τον χώρο ή και να βρούνε ευκαιρίες καριέρας!

Μπορείς με επιτυχία και εσύ να αποκτήσεις το κοινό σου στο Instagram, να αυξήσεις τις πωλήσεις σου, την επωνυμία της επιχείρησης σου ή την επωνυμία σου ή να γίνεις Influencer. (Influencer είναι κάποιος που μπορεί να επηρρεάσει άλλα άτομα για να κάνουν κάτι, π.χ. μια αγορά.)

Θες να μάθεις πώς να δημιουργήσεις μια ισχυρή επαγγελματική παρουσία για να μετατρέπεις τους followers σου στο Instagram σε πελάτες; Θέλεις να μάθεις πώς μπορείτε να μετατρέψετε τους followers σου σε πιθανές επιχειρηματικές ευκαιρίες; Πώς να αυτοματοποιήσεις τις δραστηριότητες του Instagram για επιτυχία, ώστε να μπορείς να προσελκύεις followers και να δημιουργείς χρήματα ακόμη και στον ύπνο σου; Αν ναι, τότε αυτή είναι η πορεία για ΕΣΕΝΑ!

Το Instagram είναι το πιο ισχυρό εργαλείο Social Media που σου επιτρέπει να προμοτάρεις την επιχείρησή σου σε εκατοντάδες νέους πελάτες καθημερινά! Υπάρχουν περισσότεροι από 1.2 δισεκατομμύρια χρήστες στο Instagram και η κατανόηση απλών στρατηγικών για να αποκτήσεις στοχευμένους followers μπορεί να αυξήσει σημαντικά τα έσοδά σου. Μόλις ο λογαριασμός σου έχει περισσότερους από 10.000 followers, θα ξεκλειδώσει τις λειτουργίες του Instagram που ίσως δεν γνωρίζεις ακόμη. Θα σε βοηθήσει να βλέπεις τους πιθανούς πελάτες καθώς και άλλες επωνυμίες και είναι το σημείο εκκίνησης για να γίνει κάποιος influencer στο Instagram.

Το Instagram είναι ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος για να συνδεθείς με νέους πελάτες: Δημιουργείς ένα ελκυστικό, ισχυρό και επαγγελματικό επιχειρηματικό προφίλ στο Instagram και συνδέεσαι με 500+ στοχευμένους χρήστες καθημερινά στο Instagram. Επίσης αρχίζεις να δημιουργείς ισχυρές σχέσεις με τους followers σου στο Instagram που βοηθάει εσένα και την επιχείρησή σου. Μαθαίνεις πώς να χρησιμοποιείς στρατηγικές μάρκετινγκ που σε βοηθούν να μετατρέπεις τους followers σου σε πελάτες που σε πληρώνουν. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεις τα έσοδά σου.

Το Instagram είναι μια μικρή επένδυση χρόνου για μια τεράστια επιστροφή σε πελάτες! Διαχειρίζεσαι προσωπικό λογαριασμό, επιχείρηση ή εμπορικό σήμα στο Instagram; Είτε ο λογαριασμός σου στο Instagram ειδικεύεται στο blogging, στην τεχνολογία ή σε δημιουργικό τομέα, φωτογραφία, τρόπο ζωής, αυτές οι τεχνικές ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ για οποιαδήποτε επιχείρηση.

Αυτό το μάθημα σου δίνει μια λογική καθοδήγηση που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Είναι λογικό να πεις ότι απογοητεύεσαι από τον νέο αλγόριθμο του Instagram και να παρατηρήσεις ότι δεν έχετε αρκετούς νέους followers ή αλληλεπίδραση. Σε αυτό το μάθημα σου δίνω εύκολους εύκολες και βασικές μεθόδους που μπορείς να εκτελέσεις ΤΩΡΑ, που θα σου φέρουν υπερ-στοχευμένους followers, θα αυξήσεις την αλληλεπίδραση στον λογαριασμό σου στο Instagram και θα δουλεύεις σε συμφωνία με τον αλγόριθμο του Instagram. Όταν με μερικές μόνο ώρες μάθεις τις πρωτοποριακές μεθόδους διαφήμισης Instagram, θα αντιληφθείς για ποιον λόγο αυτή είναι η προτεινόμενη πορεία γνώσης για το Instagram.

Είναι εύκολο να ακολουθήσεις τις καλά οργανωμένες μεθόδους για να αυξήσεις τους followers σου και να προμοτάρεις την επιχείρησή σου. Ένα άτομο, για να επιλέξει την επιχείρησή σου, πολλές φορές θα κοιτάξει στο ίντερνετ για να δει και να παρατηρήσει την παρουσία σου στα διάφορα Social Media και θα χρησιμοποιήσει αυτό ως δείκτη για την ποιότητα και την αξιοπιστία της επιχείρησής σου.

Τίποτα δεν εμπνέει την εμπιστοσύνη πιο έντονα από το να έχεις πολλή γνήσι αλληλεπίδραση και να νοιάζεσαι και να αλληλεπιδράς με τους followers του Instagram στο προφίλ σου.

Θα έχεις τα εργαλεία για να δημιουργήσεις μια δυναμική παρουσία, να αυξήσεις τους followers σου στο Instagram και να προμοτάρεις την επιχείρησή σου σε υπερ-στοχευμένους πελάτες. Ο χρόνος που θα επενδύσεις σε αυτό το μάθημα θα ανταμειφθεί με την επίτευξη ενός τεράστιου αριθμού νέων πελατών και την οικοδόμηση μιας σταθερής, αξιόπιστης σχέσης μέσω του Instagram. Επίσης θα μεγαλώσεις την επαγγελματική σου παρουσία σε μια διάσταση πέρα ​​από τις προσδοκίες σου.

Περιεχόμενο και επισκόπηση του μαθήματος

Αυτό το μάθημα για το Instagram περιέχει πάνω από 51 εκπαιδευτικά βίντεο και 6.5+ ώρες περιεχομένου. Προορίζεται για οποιονδήποτε με λιγότερους από 30.000 followers στο Instagram, οι οποίοι πρέπει να καταλάβουν πώς να χρησιμοποιούν το Instagram για να αναπτύξουν τους followers και την επιχειρήσή τους. Διατηρούμε συνεχώς την πλειοψηφία των νέων πληροφοριών και των αλλαγών που γίνονται στο Instagram και θα έχεις πρόσβαση για πάντα σε αυτό το μάθημα.

Στο σημείο αυτό θα μάθεις, χρησιμοποιώντας τις εκπληκτικές μεθόδους που σου μαθαίνουμε, πώς να αυξήσεις τους followers σου, τα σχόλια και τα likes για τον επιχειρηματικό σου λογαριασμό. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σου.

Αυτό που διαφοροποιεί αυτό το μάθημα από τα υπόλοιπα που υπάρχουν όσον αφορά το Instagram είναι ότι πριν από το τέλος αυτού του μαθήματος θα γνωρίζεις όλες τις μεθόδους για να αναπτύξεις τους followers σου και να μετατρέψεις τους διάφορους λογαριασμούς στο Instagram σε σταθερούς followers και σε πελάτες!

Πριν από το τέλος αυτού του μαθήματος, θα έχεις σημαντικές ικανότητες που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις με επιτυχία ένα σταθερό δίκτυο followers στο Instagram, να μπορείς να παίρνεις τα email τους και να δημιουργείς λίστες email και πελάτες που πληρώνουν για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σου.

Θα λάβεις επιπλέον πρακτικές ασκήσεις, ζωντανά επιδείξεις και βοηθητικές πληροφορίες για να σας βοηθήσουμε στην όλη διαδικασία. Από το στήσιμο του Instagram λογαριασμού σου, μέχρι το πώς δημιουργείς έναν σημαντικό αριθμό followers και πώς επεκτείνεις τα έσοδα της επιχείρησής σας.

 

Σε περιμένουμε μέσα 😉

– Γιάννης Ανδρέου

Curriculum is empty
Giannis Andreou
Γιάννης Ανδρέου

Ο Γιάννης Ανδρέου έγινε επιχειρηματίας από την ηλικία των δεκαοκτώ. Από τότε έχει δημιουργήσει περισσότερες από δέκα διαφορετικές πηγές εισοδήματος.

Έχει υπάρξει επαγγελματίας στο Internet Marketing & Εκπαιδευτής για πάνω από εννέα χρόνια, με πάνω από δέκα χρόνια εμπειρία στο Affiliate Marketing, στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και στα Social Media. Το Online Marketing είναι η ειδικότητα του Γιάννη, καθώς παίρνει συνήθεις ιδέες του marketing και τις μετατρέπει σε καταπληκτικά και ισχυρά συστήματα του marketing. Μερικά από τα ταλέντα του Γιάννη περιλαμβάνουν τα εξής: Social Media Marketing, Ηλεκτρονικό Εμπόριο, Online και Offline Marketing, Ιδέες Συνδυασμού του Offline με το Online, Τοπική Δημιουργία Πελατών.

Ήταν Ηγέτης σε πάνω από πέντε διεθνείς εταιρίες. Οι τίτλοι του ήταν: Supervisor (Επόπτης), Manager (Διευθυντής), Global Manager (Παγκόσμιος Διευθυντής) κ.τλ. Πάνω από 60.000 άτομα ακολουθούν τον Γιάννη Ανδρέου στα Social Media.

Ο Γιάννης είναι ο Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής των Intmars LTD & Intmars Academy.

Ο Γιάννης έχει δημιουργήσει πάνω από δέκα πλήρη μαθήματα και πάνω από 450 εκπαιδευτικά βίντεο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, Internet Marketing και τα Social Media.

Ο Γιάννης έχει δώσει διαλέξεις σε εκατοντάδες άτομα offline.

Ασχολείται πολύ με την Αυτοβελτίωση και βοηθάει άλλους να πετύχουν στην επιχείρησή της και στη ζωή τους.

★★ Ικανότητες & Εξειδίκευση σε ★★

  • Online Marketing
  • Marketing
  • Ηλεκτρονικό Εμπόριο
  • Social Media
  • Google Adwords
  • Πωλήσεις
  • Διαφήμιση
  • Εκπαίδευση Πωλήσεων
  • Marketing

Επίσης γνωρίζει για:
Διαχείρηση του Brand μιας επιχείρησης, Facebook, Διαφημίσεις του Facebook, eBay, Amazon, Shopify, Bing, Solo Ads, Σχεδιασμός Πρότζεκτ, Διαχείρηση Πρότζεκτ, Αγορά Media, Χρηματοδότηση, Διαφήμιση Καλλιτεχνών, Market Research

★★ Ο Γιάννης έχει εκπαιδευτεί από τους πιο επιτυχημένους Εκατομμυριούχους και Δυσεκατομμυριούχους του κόσμου.

★★ Αν θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου στη ζωή, μπορώ να σου προσφέρω μια ισχυρή, συνεχώς αυξανόμενη επαγγελματική βιομηχανία. Έχεις βρει την ευκαιρία σου. Πρέπει να θυμάσαι ότι ο πλούτος πηγαίνει στα άτομα που παίρνουν αποφάσεις και όχι σε αυτούς που κάθονται στον καναπέ τους και μένουν στη περιοχή ασφαλείας τους. Αν θέλεις να πετύχεις έναν υψηλότερο στόχο, τότε πρέπει να είσαι έτοιμος να πάρεις κάποιες αποφάσεις και θυσίες. Αν είσαι έτοιμος να αλλάξεις τη ζωή σου, τότε ίσως είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις μαζί μου.

Reviews

0
0 rating
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Leave a Comment

X